zondag 3 juli 2011

Zon, zee, Zomer !

1. Het horloge zal wat lastiger worden, maar staat toch op mijn wishlist. Vroeger droeg ik bijna altijd een horloge en dat mis ik best wel. Als ik iets doe, dan doe ik het goed, dus spaar ik voor geweldige horloge.
2. Toen ik dit geurtje voor het eerst rook, was ik om. Fan-tas-tisch! Dit heerlijke, frisse geurtje staat al geruime tijd op mijn wishlist en het wordt tijd dat ik hem binnenkort aanschaf.
 3. Met deze koraal-kleurige dazzleglass van M.A.C zie ik mezelf al over het strand lopen. Ik heb mezelf voorgenomen te investeren in wat 'betere en duurdere' make-up producten i.p.v make-up van Kruidvat. Natuurlijk zal ik heus nog wel wat kopen Kruidvat, maar minder dan voorheen (tot nu toe lukt dat aardig!)
4. Gewoon omdat ze zo lekker basic zijn :). Havaianas lopen heerlijk, en passen bij veel verschillende outfits. Deze champagne kleurige flip flops staan vooral leuk onder een mini dress, of een khaki kleurige chino, het kan allemaal. En dit kleine strass steentje schittert vast mooi in de zomer zon. ♥

2 opmerkingen:

  1. leuke spulletjes!
    http://highheelsandsneakers.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat vind jij van dit artikel, of van mijn blog ? Laat nu een reactie achter !