maandag 27 juni 2011

Diamant op je tand !

Het wordt steeds hipper, steeds meer mensen hebben het, ik heb het over een diamantje op je tand! Huh? Een diamantje op je tand? Ja!

Zelf had ik er vroeger ook een, een blauwe. Hij bleef 5 jaar zitten, daarna moest hij eraf omdat ik een beugel kreeg. Bijna niemand had het toen, en als ik praatte en mijn tanden zichtbaar waren vroegen mensen zich af wat er op mijn tand zat. Vervolgens vertelde ik vol trots dat er een diamantje op mijn tand zat. Ze keken me raar aan van: 'Hoe heb je dat gehad?'


Ik wou een diamantje op mijn tand omdat het iets toevoegt. Het stond wel leuk! Je kunt een diamantje op je tand laten zetten, gewoon bij de tandarts. Bij mij kostte dit rond de 60/70 euro, maar tegenwoordig doen ze het als je geluk hebt voor 20/30/40 euro denk ik. Je hebt keuze uit drie kleuren diamantjes en verschillende groottes. Althans, bij wel. Misschien zijn er na mij wel meerdere kleuren bijgekomen, maar als je eentje wil kun je dat natuurlijk altijd navragen. De kleuren waaruit ik kon kiezen waren roze, wit, en blauw. 

Je kunt ook een diamantje op je tand laten zetten bij de schoonheidsspecialist, maar dit wordt je echt niet aangeraden omdat ik van vriendinnen en andere mensen weet dat het er na 1 √° 2 maanden alweer af was. Zonde voor je geld toch!

Het erop zetten duurt ongeveer een uur. Eerst worden je tanden schoon gemaakt, gepolijst, en wordt het diamantje erop geplakt met speciale lijm. Je kunt natuurlijk ook zelf een diamantje kopen en erop plakken, maar asjeblieft laat dit bij de tandarts doen! De tandarts heeft speciale lijm die je tanden en je tandglazuur niet aantasten. Ik lees vaak dat mensen ook een diamantje willen maar die geen zin hebben om naar de tandarts te gaan, dus kopen ze nagellijm. Het heet niet voor niets nagellijm, wees daar asjeblieft voorzichtig mee want dit tast je glazuur √≥ntzettend aan! 

Dat uurtje wachten is het zeker waard bij de tandarts hoor, want toen ik mijn beugel kreeg, wou het diamantje niet goed los! Dus hij zat zeker goed vast, haha,!

Laat anderen wel een zonnebril opzetten als je lacht, want je shined de hele dag als je lacht!


 
wil jij een Diamantje op je tand ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat vind jij van dit artikel, of van mijn blog ? Laat nu een reactie achter !