zondag 26 juni 2011

Vogue Girl.

Je kent ze waarschijnlijk wel, De VOGUE Girl lijn is helemaal voor meisjes, ze staan vol met hertjes, lieveheersbeestjes en katjes, bij elke geur weer een ander diertje. Onweerstaanbare geuren voor meiden.

VOGUE Girl 'teddydeer'
Deze deo / douchgel is een heerlijke zoete geur van cassis met met een zacht bloemenaccent. Deze parfum deo en parfum douchgel ruikt heel verfrissend en zorgt ervoor dat je een heerlijk ruikt.


VOGUE Girl 'ladybird'
Ook deze geur is in deo en douchgel verkrijgbaar. De geur van ladybird is heel erg licht, zoet en een beetje exotische met geuren van tropische fruitsoorten. Van deze geur wordt je echt onweerstaanbaar.


De ontwerpen van de parfum zijn gemaakt door jonge meiden en ontwerpers. Dus helemaal lief en schattig! En nog een ding: ze zijn helemaal niet duur. Dus voortaan ga je onder de douche lekker ruiken en na het douchen doe je de lekkere deo ook nog eens op.
  • Parfum douchegel: 200 ml, € 2,75
  • Parfum deo: 100 ml, € 2,75
Echt de moeite om te kopen dus. VOGUE kun je kopen bij: Etos, DA drogist, V&D en nog veel meer winkels. Ook zijn er eau de toilette tasverstuivers te koop naar het goede succes van de nieuwe lijn. Zo kun je je lekkere geurtje overal mee naar toe nemen van school tot uitgaan. Er zijn 6 geuren en ze ruiken allemaal even lekker.
  • Eau de toilette tasverstuivers: 10 ml, € 4,95 
De tasverstuivers zijn er in 6 geuren.
VOGUE Girls 'butterfly' bevat de geur van exotische bloemen.
VOGUE Girl 'cats' is een parfrum die heel erg speels is ruikt lekker naar jasmijn en witte chocolade.
VOGUE Girl 'ladybird' is een beetje exotische met accenten van tropische fruit.
VOGUE Girl 'teddydeer' bevat een heel erg lekkere zoet geur van cassis met een zachte geur van bloemen.
VOGUE Girl 'puppy power' ruikt heerlijk naar vanille met een vleugje appel.
VOGUE Girl 'lovebirds' heeft een tedere maar romantische geur.


Ook heeft VOGUE Girl nu een nieuwe shampoo. Zo gaat je haar nog lekkerder ruiken. Ook deze zijn in 250 ml verkrijgbaar en zijn maar € 2,75. Deze shampoo gaat jouw haar niet alleen heel erg goed verzorgen maar nu gaat je haar er ook nog eens lekker door ruiken dat is dus altijd mooi mee genomen. Deze shampoo ruikt net zo als de tasverstuivers nu alleen nog kiezen wel geurtje je lekker vind en als je daar niet uit kan kiezen kies je toch gewoon uit de plaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat vind jij van dit artikel, of van mijn blog ? Laat nu een reactie achter !