maandag 27 juni 2011

Trnedy Laptophoezen

Ik heb net een nieuwe laptop en daarom zocht ik op internet voor een laptophoes. Een laptop is een heel kostbaar bezit en daar moet je dus ook heel voorzichtig mee zijn. Neem jij je laptop vaak mee naar school of werk? Zorg dan dat je een goede hoes eromheen hebt, die hem beschermt tegen krassen of vuil. Een laptophoes is noodzakelijk, maar het is dan wel zo leuk als de hoes zelf ook nog trendy is. Ik heb een paar trendy hoezen gevonden, en wil ik graag met jullie delen !

De volgende hoezen beschermen dus niet alleen je kwetsbare computertje, maar zien er ook nog een heel leuk uit. Met deze items mag je zeker gezien worden!

laptophoes   
laptophoes
laptophoes
Deze BookBook, is een echte eyecatcher en ook nog eens handig tegen diefstal. Een dief zal namelijk niet gelijk zien dat het een laptop is.. Hij is met € 80 wel prijzig, maar dan heb je wel echt een super originele verpakking voor je tikmachine. Die moet overigens wel van Mac zijn bij deze hoezen.
Op de website coverbee.nl, hebben ze echt de leukste en origineelste hoezen. Je kan kiezen uit verschillende maten voor verschillende laptops, de prijzen hangen af van de grootte. Ook hebben ze hier echt een hele grote keuze aan printjes. Hieronder een aantal zeer fraaie exemplaren die op de website verkocht worden.
laptophoes
Luipaard hoes
laoptophoes
Delfts blauw hoes
laptophoes
Wehkamp, prijs € 19,99
Deze roze van het merk Built, is lekker opvallend en heeft een leuke vorm. Door het zandloperfiguur, blijft de laptop altijd goed op zijn plaats zitten. Ook de volgende hoes met de vrolijke polkadots, is van het merk Built.
laptophoes
Wehkamp, prijs € 39.99
Ook op de website laptopverpakking.nl vind je de mooiste hoezen. Het zijn allemaal fashionable verpakkingen, die je ook nog bij je outfit kunt matchen. Hieronder zie je een paar leuke exemplaren van deze website. Kijk wel goed naar de afmetingen van het item en of hij wel geschikt is voor jouw computer.
laptophoes
Laptopverpakking.nl, prijs € 59,95
laptophoes
Laptopverpakking.nl, prijs € 14,95
Welke hoes vind jij het mooiste? Hoe bescherm jij je laptop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat vind jij van dit artikel, of van mijn blog ? Laat nu een reactie achter !