donderdag 30 juni 2011

De leukste films van deze zomer.

In de zomer komen er altijd weer leuke, nieuwe films uit. En ook dit jaar zitten er weer een hoop leuke meidenfilms bij. Lees verder voor een paar van onze favo's.
zelfvertrouwen

What’s Your Number?
Ally is single en is daar niet tevreden mee. Om een man te vinden gaat ze, samen met haar overbuurman, op zoek naar haar 20 exen. Ze hoopt in één van hen de man van haar dromen te vinden. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De film 'What's Your Number' is vanaf 30 september te zien in de bioscoop.

The Art of Getting By
George en Sally zijn eigenlijk het tegenovergestelde van elkaar. George doet het liefst niks, en dat is voor Sally nogal vreemd. Als ze elkaar ontmoeten ontstaat er een bijzondere vriendschap. Deze film is op 17 juni in première gegaan.

Crazy stupid love
Cal is een man die al jaren getrouwd is. Dan blijkt dat zijn huwelijk ineens op instorten staat. Om zichzelf terug te vinden veranderd hij compleet, maar maakt dat hem gelukkig?
Jacob is juist heel gelukkig als vrijgezel. Hij versierd zoveel mogelijk vrouwen en is niet van plan om dat te veranderen. Tot hij verliefd wordt… Kunnen deze mannen elkaar helpen? Vanaf 29 juli in de bioscoop.

Dolphin tale
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een jongen vindt een zwaar gewonde dolfijn op het strand. Omdat haar staart niet meer te redden valt moet die er afgehaald worden. Maar hoe kan een dolfijn nu leven zonder staart? Vanaf 23 september in de bioscoop.
Soul surfer
Nog een waargebeurd verhaal. Maar ditmaal gaat het over een meisje die een grote toekomst tegemoet gaat. Ze kan namelijk enorm goed surfen. Totdat het noodlot toeslaat en ze wordt aangevallen door een haai. Het is zo erg dat ze haar hele arm kwijt raakt. Wat nu? Op 8 april in première gegaan.

welke films ga jij kijken ?
bron : Paté.

3 opmerkingen:

  1. Mij lijkt: 'What's your number?' leuk !
    ik hou echt van joun blog.

    kuskus-x- Irene (15)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waarom verwijder je steeds mijn reactie?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat vind jij van dit artikel, of van mijn blog ? Laat nu een reactie achter !